Verzekeringen

Het correct adviseren van zowel zelfstandigen, bedrijven als particulieren is een vak op zich, dat door veel parameters beïnvloed wordt. Wij zijn er trots op dat wij het verzekeringsvak in alle facetten beheren.

Particulieren
Autoverzekering

Naast de wettelijk verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) kan je ook volgende waarborgen onderschrijven :
- rechtsbijstand;
- volledige of kleine omnium;
- pechverhelping;
- bestuurderspolis;
- verkeersongevallenpolis.

Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Brandverzekering
U bent eigenaar van een huis of U huurt een appartement of zit U midden in een (ver)bouwproject? Met een complete brandverzekering kunt u kiezen uit een brede waaier waarborgen voor een bescherming op maat.

Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan!
Hospitalisatieverzekering
Met een hospitalisatieverzekering hoeft u geen hoge ziekenhuisfacturen meer te vrezen. Wij betalen alle opleg van de mutualiteit in uw plaats. Daarbij komt ook nog de opleg één maand voor en drie maand na de hospitalisatie!

Voor meer info, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!
Familiale verzekering

De familiale verzekering is nog niet verplicht, maar wel een absolute aanrader. Zij zal in uw plaats de schade vergoeden die u, uw kinderen, huisgenoten en huisdieren... in hun vrije tijd kunnen veroorzaken aan derden.

Voor meer info, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Zelfstandigen
Vrij Aanvullende Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)
Het VAPZ, Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen is in eerste instantie bedoeld voor de opbouw van een aanvullend pensioenkapitaal voor zelfstandigen. Het maximum bedrag dat kan gespaard worden voor een zelfstandige in hoofdberoep is € 3199,76 (in 2009). Het is bovendien fiscaal aftrekbaar!

Voor meer info, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!
Gewaarborgd inkomen
Als u ziek wordt of een ongeval krijgt waardoor u niet meer kunt werken, zijn er niet alleen de lichamelijke gevolgen. Uw inkomen daalt vaak aanzienlijk of valt volledig weg. Daarom is er de verzekering gewaarborgd inkomen. Dankzij het inkomen dat u dan ontvangt, kunt u bijvoorbeeld extra (personeels)kosten dekken.

Voor meer info, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!
Arbeidsongevallenverzekering

De arbeidsongevallenverzekering is een verplichte verzekering. Deze polis vergoedt de schade als een personeelslid het slachtoffer wordt van een arbeidsongeval. En dankzij interessante bijkomende waarborgen kunt u uw werknemers een bijkomend legaal voordeel bieden.

Voor meer info, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Burgerlijke Aansprakelijkheid bedrijf (BA-uitbating)
Deze polis is essentieel om uw onderneming te beschermen tegen het risico dat uw aansprakelijk gesteld wordt tegenover derden. Deze polis vergoedt de lichamelijk schade en de stoffelijk schade die u aan derden berokkend bij de uitoefening van verzekerde activiteit. Ook de onstoffelijke schade die daaruit voorvloeit, is verzekerd.

Voor meer info, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

                         Ma-Vrij : 08u00 tot 12u00 - 14u00 to 18u00 // Zat : 09u00u-12u00 // Buiten kantooruren op afspraak.